sandylindell.se

FREE TUESDAY
Tjena!
Hoppas allt är bra med er! Jag mår toppen. Just nu dricker jag en kopp kaffe med skummad mjölk (mitt nya beroende) och har på mig eyepatches. Har ni testat några bra? De jag har är helt okej men stör mig på att de glider ner hela tiden.. Jag har inga kindben a la Lina Malmqvist inte..
Annars då? Jag har fått nytt jobb! :D Numera hittar ni mig på Lindex på Center Syd i Lödde. SÅ himla roligt och jag trivs redan. Denna veckan är jag dock i Malmö och blir upplärd av VM, superkul :D Idag är jag ledig och ska iväg vid 11 för att fixa naglarna, träna och eventuellt åka till Ikea med papput. Vi får se vad denna dagen har att erbjuda. Tänkte även att jag ska visa vad jag köpt för nytt från Lindex.
 
Hoppas ni har en bra dag! ♥
 
/Sandy

Ajli Müller

WOW, du låter så härligt nöjd, som att du verkligen fångar dagen! Jag har också varit rätt så bra på det idag. Grattis till ditt nya jobb. Jag älskar älskar älskar Lindex <3

Svar: Vad roligt att höra, det är verkligen så jag känner! Älskar lediga oplanerade dagar 😃 Tack snälla!! ❤️
sandylindell.se

Tiina

Jag har också en ledig Tisdag, så skönt att bara vara hemma och vila. Grattis till nytt jobb! Älskar Lindex nya mys plagg , ska nog införskaffa något sådant från dem.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress