sandylindell.se

let's organise
Igår var jag ledig och vad passade inte bättre än lite garderobsrensning? Älskar att rensa! haha..
 
Min garderob är inte så mycket att skryta över men jag har ett bra system! Vänster sida - Alla mina vardags/jobb kläder ligger eller hänger på denna delen av garderoben. Byxor & jeans längst ner, sedan blir det tjockare tröjor över därefter tunnare tröjor, t-shirts & linnen osv. På hyllorna har jag lagt mina tjockare tröjor som inte används just nu. Längst ner till höger förvarar jag min gymväska och symaskin (som jag borde lära mig att använda!)
 
Mitt senaste inköp är den där förvaringsgrejen som håller mina små väskor på plats. (finns på IKEAs köksavdelning) tror att den är till för att förvara och separera kastrullock i lådorna!? 
 
På höger sida har jag mina "festligare" plagg som inte används lika ofta. Jag förvarar min skor här och i fackförvaringen har jag lagt mina halsdukar och längst ner i den ligger plagg/saker som jag vill rensa ut. Sälja eller ge bort. Ett tips att ha en liten plats till sådant! Eftersom att jag rensar och ändrar om stup i kvarten så blev det bara ett par skor som åkte.
 
Dold förvaring i all ära, men sådant du ofta använder och tycker om kan du med fördel låta ligga framme, gärna i någon snygg ask eller fat. 
 
Älskar att göra mig redo för dagen här inne! En kopp kaffe, musik och sminka mig. 
Ha en fin tisdag allihopa. ♥
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress