SANDYLINDELL.SE

tattoo process
2010 gjorde jag min första tatuering! Ett par vingar i nacken. Jag har aldrig ångrat att jag gjorde det och har alltid gillat dem väldigt mycket. Men några år senare började jag fundera på att tatuera in ett lejon och tänkte fram och tillbaka på hur det skulle se ut och var. Jag har alltid tyckt att nacken är det finaste stället man kan ha en tatuering på och tog därför beslutet att sätta lejonet just där!
 
Jag tog kontakt med Kevin som tar bort tatueringar med laser. (rekommenderat av tatueraren att göra laser för att få bort de mörkaste/skarpaste linjerna) Vi gjorde behandlingen två gånger totalt. Det kändes hur lugnt som helst och Kevin var noga med att jag var nöjd och att allting gick som det skulle. Och ja det gör ont som fan :P MEN det går så otroligt fort och det är självklart värt det för att få ett så bra resultat som möjligt. 
 
Jag kunde inte valt en bättre tatuerare till detta! Så duktig och kreativ. Bild 1 första sittningen. Här ser man fortfarande lite av vingarna. Bild 2 andra sittningen. Här körde han på med mer skuggning och även vitt bläck på vissa partier.
 
Efter sittning nr 3 blev den helt klar. Sist men inte minst Calle på Poppay Tattoo, du är ett geni! Jag ville ha någon som var svinbra på porträtt och du är ju bara för grym, det blev precis som jag hade tänkt mig. Tusen tusen tack ♥