SANDYLINDELL.SE

bachelorette in poland
Eftersom att det hänt en del de senaste fyra månaderna så tänkte jag uppdatera er litegrann i form av bilder. Vi börjar med April. Jag tänkte highlighta min älskade Josefinas möhippa! BÄSTA resan jag gjort, och även den första tjej-resan för mig. Vi kidnappade henne på skolan hon jobbar på, även vissa elever och lärare var med och hjälpte oss. Det blev verkligen SÅ lyckat! Det var det roligaste med hela hippan utan tvekan :) 
 
Sedan körde vi hela gänget till Sturup, drack champagne och så flög vi till Polen. Vi bodde i en jättefin lägenhet mitt i stan med nattklubbar vägg i vägg. Den första kvällen var vi ute och käkade supergod middag, gick vidare till en bar och drack drinkar. Och plötsligt från ingenstans dycker hennes strippa upp i polisuniform och sirener låter över hela baren. Hahaha hon blev så chockad eftersom att det var på en helt vanlig bar i stan! Och när hon trodde det var över och kunde slappna av, då dycker han upp ännu en gång! Vi fortsatte festen på coolaste clubben jag varit på och dansade till morgonen. Josefina var sist ut, haha precis som det ska vara!
 
Dagen efter gick vi runt i stan och kollade runt, det blev även shopping på ett stort center. Fyra av oss åkte sedan häst och vagn runt torget och åt glass. På kvällen var vi ute och käkade och drack vin men den kvällen blev lugn eftersom att vi skulle åka hem igen tidigt på morgonen. 
 
Jag är SÅ glad att jag följde med och fick vara med om denna upplevelsen, evigt tacksam! Allt för finaste Fina ♥