sandylindell.se

questions and answers
Asså Sandy!! fyran vad fint ni har det. kom och inred min studentlya i jönköping haha :) du har allt en känsla för detta med inredning! sjukt imponerad hihi :)
Haha söte!! Klart jag kommer direkt, jag är dyr dock ;) Haha nä, så glad jag blir ♥
 
En 3a!! Vankas det tillökning snart? ;P
HA. HA. Nädu det vankas walk-in-closet/kontor/gästrum (lutar mest åt walk-in-closet) hehe! Det är i det stadiet vi är i ;) Bara så ni vet så handlar lägenhetsköp/renoveringar om pengar för oss! Att tillslut tjäna ihop bra med pengar för att en dag kunna bygga vårt drömhus (och då förmodligen stanna där ett tag) Och självklart är detta vårt gemensamma intresse, vilket gör det ännu roligare :) 
 
Tjena!! Älskar din inredning! Fortsätt de du gör!! Länka gärna där du köper saker ifrån! Vart har du köpt krukan längst mot vänster? Älskar den och blomman!! :)
Tack du!! Jag älskar att lägga upp bilder på inredning så det är roligt att andra också uppskattar det :) Jag minns inte var jag köpt blomman faktsikt.. Kan ha fått den av svärmor? Och krukan fick vi av mormor och morfar när vi flyttade in i lägenheten (jag har haft den ute på balkongen tidigare) 
 
Hej! Du har så fina saker i din lägenhet. Kan du tipsa om några hemsidor där man kan beställa inredning ifrån? :) taaack
Jag gillar mest att gå i butikerna och "känna och klämma" men oftast hittar jag det på hemsidorna först. HM-HOME är min absoluta favorit (om de någon gång öppnar i Malmö skulle jag att gråta av lycka) Tycker om att blanda inredningen, lite från butik och lite från hemsidorna.
Här är iallafall några favoriter: