SANDYLINDELL.SE

questions and answers
•Vart har ni köpt den stora tavlan i köket? Helt underbar med alla kändisar :)
Visst är den cool! Det är faktiskt min kära pappa som hittat bilden, och sedan gjort om den (bland annat gjorde han den svart och vit) och sedan tryckt den själv på ett canvastyg och sedan fäst det på en ram!

Orginalet.

Och vår :)


• Vad är foliera?
Vi har testat det på kaklet nu och se vilken skillnad! Det är en folie med "klister" som man bara sätter över kaklet. Alltså "folierar" vi.. Man kan foliera det mesta, allt från små dekorationer på väggen till ett helt flygplan! Nu vet du vad det är ;)

Vårt folierade kakel.

Och stylebytyras folierade bil :)


•Hej Sandy!
Jag funderar på att köpa en kattunge. En innekatt. Tänkte fråga dig hur du gjorde med Sidney när hon var liten. Med att lämna henne själv längre stunder under dagen och så?

Hejsan :) Åh vad roligt!! :D Vi skaffade henne lite innan jag slutade skolan, så jag var hemma en del i början. Men hon fick lära sig direkt att vara själv. Vi gjorde inget speciellt, utan vi lämnade henne hemma när det behövdes. Det var aldrig några problem. Det är en av de bra sakerna med katter, att de klarar sig himla bra själv! Sålänge det är rent och fint, och att de har mat och vatten så kan de vara ensamma flera dagar. Det kommer säkert gå bra! :)

Fick hem min bebis i maj förra året ♥ Världens bästa beslut jag gjort!


•Har ungefär lika långt hår som du men kan verkligen inte få till dom fina lockarna du får! Hur gör du?
Hej du :) Jag kan göra en video någon dag men just nu kan du få kolla på ett klipp, jag gör ungefär likadant :) Jag borstar alltid ut mina för att få mer vågor.