13 mars 2018

TB. Bali

RESOR

Saknar denna snyggingen (som alltid blundar på bild) ♥ Han är och jobbar i Göteborg för tillfället.
 
Saknar att duscha utomhus.
 
Saknar att äta dessa smoothie-bowls. Saknar dock inte att vi behövde vänta i typ 30 min varje gång ;D
 
Saknar dessa godingar. Älskar denna bilden. Våra reaktioner på hur våra pojkvänner tog bilderna. Vi vart alltså inte nöjda.. Hahaha (Nädhs min säger allt...)
Emelie

Åh men gud vad underbart med Bali! Ska faktiskt dit själv på måndag och har en liten fråga till dig :) Har hört så mycket olika vad en bör undvika och ej (i matväg alltså, för att undvika matförgiftning) och har främst hört att en ska hålla sig borta från vattnet, såklart. Men är det verkligen så illa att en inte ens kan borsta tänderna i vattnet? Och är det något annat en borde vara försiktig med?
Kram<3

Svar: Åh men vad roligt :D :D Jag tror inte att du ska oroa dig allt för mycket. Det är väldigt vanligt att man kan bli lite dålig där nere, men det är inte så konstigt. Vi är vana vid ett helt annat klimat och andra bakterier. Ibland kan det vara bättre att äta på de ställen som lokalborna äter på. Lev lite avslappnat och var inte så rädd, är mitt bästa tips! Och du kan absolut borsta tänderna i vattnet (Y) :) Upptäck saker där, åk runt överallt, testa ny mat du aldrig testat innan. Hoppas du får en superhärlig semester. Kram <3
Sandy

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress