God kväll på er! Jag sitter vid matbordet med en glass (Häagen-Dazs, Strawberry Cheescake!!!) filt och ljus. Tänkte tipsa er om en skönhetsprodukt tro det eller ej. 
 
Varför är det så himla roligt att se vad andra har hemma i sina badrumsskåp? Tror man att deras mörka hemligheter finns där inne?  *börjar se botten på glasspaketet* Jag har inget att dölja i mitt skåp iallafall, möjligen att pedanten i mig är uppenbar.
 
Denna fantasktiska mackapär räddar hyn! Perfekt att ta när man har haft en längre stressig period. Eller som nu när det är kallt och huden är så torr. Eller när hormonerna har varit i farten. *sätter in glassen i frysen igen* Den ingick i paketet med serumet jag köpte. Vilket är liiiite jobbigt eftersom att jag nu kommer att vilja fortsätta köpa de dyra jefla ampullerna..
 
Men det får det väl vara värt då... *önskar det vore sponsrat..* 
  • Micro-ampuller med koncentrat som lugnar och förnyar utseendet på stressad hud, samt hjälper den att stå emot framtida angrepp. Oljan innehåller ChronoluxAI-teknologi som hjälper lindra irritation.
  • Applicera på kvällen efter serum och innan hudcreme. Massera över huden med hjälp av fingertopparna. Använd speciellt när din hy känns stressad, exempelvis vid förorening, resor, sömnbrist eller väderväxlingar.
  • SÅ BRA!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress