27 januari 2018

2018

ALLMÄNT

Hej och välkomna tillbaka (välkomnar även mig själv) Jag tog en liten paus från sociala medier där borta och det var så välbehövligt. Efter tre veckors semester, feber och allmän förvirring i livet känner jag mig mer redo än någonsin! Redo för nytt år, hur SKÖNT är det inte med nystart? Hur klyschigt det än är så finns det inte mycket som slår den känslan enligt mig. 2018 började väl sådär, eller det var inte fel att fira in det nya året på Bali såklart. Men att jag skulle bli så dålig när vi kom hem hade jag inte räknat med, mitt nya liv skulle ju börja ;) Men är det inte alltid samma sak varje Januari? Tiden bara springer förbi och så är det plötsligt Februari.. Aja det nya livet kan börja då istället. Tänker att det kan vara roligt att punkta upp lite saker jag vill ta tag i 2018 (bra att gå tillbaka och se till att jag följer planen!) Här är lite mål för 2018. Högt och lågt:
 
Inte lägga pengar på onödiga saker utan istället lägga lite extra på sådant som jag faktiskt behöver och kommer att få mycket användning för.
Gå till gymmet två/tre dagar i veckan. Och börja dansa en dag i veckan! 
Sluta röka e-cigg.  (Jag har rökt e-cigg i flera år) och lämnade den hemma på semestern och har inte rökt sedan dess!
Nytt hår. 
Köpa en bil.
Komma i ordning här hemma. Även om det är tillfälligt så vill vi ändå känna att vi trivs.
Vara mer spontan i vardagen. Sluta stressa hem för att sedan inte göra ett skit. Träffa en vän, gå på en promenad. GÖRA NÅGOT.
Träffa familjen mer. Blir antagligen lite lättare när vi väl har en bil som jag kan ta mig runt i.
 
Har ni några mål för 2018?
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress