the best buy!

Något jag verkligen inte kunde motstå var dessa fina snäck/fjäder dekorationer. ALLTSÅ JAG DOG! Hade kunnat köpa minst lika många till om jag hade haft plats! Den vita köpte vi med oss hem till svärmor som fyllde år i början av Januari. Den stora svarta gav vi till min pappa som tack för att han passade katten och lägenheten. De andra tre behöll jag :) Jag lämnade som tur var kvar en del av mina kläder i huset vi bodde i, vilket gjorde det lite lättare att packa ner dessa i väskorna. Lätt värt ;) Det bästa är såklart att de är unika, det gör inredningen roligare tycker jag. Att ingen annan har likadana. Vi betalade ca 1000:- för alla!! Hade man hittat dessa i Sverige så hade de säkert kunnat ta typ 600:- för en.. Bästa köpet på läääänge!

weekly wants

Stol från Ellos// Skor från Bianco// Kuddfodral från HM// Poster från Desenio// Tröja från Ivyrevel// Zebrasköld från Plantagen//

bali shopping

Här har ni lite av det jag shoppade på Bali. Jag försökte att stå emot mina shoppingbegär och inte handla med mig allt för mycket. Tycker ändå att det blev rätt bra och lagom ;) Det blev även en jumpsuit och ett par sandaler som jag kan ha till sommaren. Gillar de pärlbroderade boxarna lite extra mycket!