17 februari 2018

tb. lately

ALLMÄNT

Här hade jag målat en tavla som jag inte blev nöjd med. Tog en bild på min målarpalett istället. Tyckte att den såg ut som konst, mer än vad själva tavlan gjorde. Sedan funderade jag på att göra denna bilden till en tavla.. Ironiskt va?
 
När vi sålde lägenheten och jag stylade balkongen. Då kände vi oss stolta med vad vi åstadkommit! Han är så bra han, min älskling. 
 
När man var mörkhårig och slät i hyn (nä, jag hade bara hittat en najs inställning på kameran) min hy var inte så slät.
 
När jag var i Halmstad och hjälpte till med att bygga upp en ny Cubus butik så delade jag och Emma (ninja-räkan) rum. Och när jag åkte hem skrev jag en lapp till henne och så fick jag denna tillbaka. Söte!
 
När lilla Matheo fyllde 1år! ♥ En söt kille som jag hoppas få se utvecklas genom åren. 
 
Ännu ett kalas, men denna kväll var ägnad min lillebror som fyllde 18 år. 18! Alltså förstår ni? 18??!? Kan han sluta bli vuxen? Och jag måste skaffa roligare festkläder ser jag nu. Har haft på mig samma kavaj för många gånger i rad.. Nu finns det dessutom för många bildbevis. Damn it.
 
När jag och Marius levde i flyttkaoset. igen. Tänk vad mycket grejer man samlar på sig egentligen. Det ska bli stopp på det. Det har jag fått lära mig nu :) Hårt fick jag lära mig det, som en käftsmäll typ..
 
Här var jag på kol med Mona, Linda, Linda och Malin. Efter att vi druckit våra drinkar gick vi till Palladium för att kolla på Carl Stanly, han skånska komikern ni vet!
 
Levde i kaos. Igen.
 
Flydde kaoset och lämnade Malmö för Stockholm. Följde med Lisa (bästa fis) för att hjälpa henne med styling (och stöd haha) inför Luciapokalen. Där hon dessutom vann sin klass!! Såklart du gjorde, för du är grym.
 
Efter det tog vi oss en välförtjänad semester i tre veckor. Hade inte kunnat komma mer lägligt! Vi hade det SÅ skönt ♥ Borde ta och klippa ihop videon därifrån snart. 
 
Så kom jag hem till utvilad, laddad och inspirerad. Nu blickar vi framåt. →
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress