the terrace

Igår kväll hade vi en annan fotograf här som tog kvällsbilder på balkongen. Vi fick kolla lite snabbt och det såg så himla inbjudande ut. Jag tog även några egna foto eftersom att jag hade stylat den. Det blir så himla mysigt här ute när man rullar ut markisen! Sen gör även alla ljus att det blir extra mysigt. Nu är jag igång med ordet mysigt igen, haha.. När fotografen hade gått så åt vi av stylingen och pratade om framtiden :P

saturday morning 30/9

Hade en mysig morgon ute på balkongen idag. Det blåste en del, men med filt och kaffe blev det bra ;) Jag kom nyss hem från stan. Köpte en ny ljusslinga till balkongen och så provade jag en massa snygga jackor från Zara. Men det blev inget köp. MÅSTE prioritera en svart kappa! Nu står jag i köket och dricker vin medans Marius lagar lasagne. Vi har förresten fått en förhandsvisning på bilderna de tog här hemma. De blev SÅ bra!!

time for life update

Hej på er! Ska vi köra en liten uppdatering på livet då? Okej bra. 
 
•Det är som vanligt mycket på jobb. Inget nytt där liksom. Jag ska dock iväg till Halmstad under en vecka och bygga en ny butik, vilket ska bli superkul! 
•Träningen går sådär, eller rättare sagt inte alls. Jag hade ett bra flow där ett tag men sen kom den j*vla förkylningen och så var det med det.. haha..
•Jag och Marius har det bra, vi är taggade på hösten och vintern (för en gångs skull) Alltså taggade på nästa kapitel, inte att vi för en gångs skull har det bra :P
•Idag har vi haft en kordinator och fotograf här hemma som har tagit bilder på lägenheten. Jepp det är dags igen.
 
Livet är generellt stressigt och det känns som att jag har många bollar i luften just nu. Men det kommer att bli toppen!
Jag passade på att ta lite bilder i vardagsrummet imorse. Hade städat så fint, då får man ju passa på ;)