apartment shooting

Det gick bra trots vädert! (obs mina bilder) Ska bli väldigt spännande att se resultatet när det är klart :) Ni vill se fler bilder när vi fått dem va? Både fotograf och mäklare var nöjda så det blir säkert kanon. Fotografen tyckte jag skulle jobba som stylist, haha fint med komplimanger :) Nu är vi så taggade på att hitta något nytt!!!
 
Efter vi var klara så var tanken att jag och Marius skulle gå och träna tillsammans. Men det slutade med att han fick gå själv och jag somnade i soffan.. Haha helt slut. Nu ska vi laga lite mat och njuta av att vi båda är hemma samtidigt :P Det känns både som fredag och söndag idag? Nu blir det bara två jobb dagar till för mig sen är jag långledig. GÖTT att ha ett liv, haha det trodde jag aldrig jag skulle få i och med att man jobbar i butik.

good morning weather...

Godmorgon. Ser kanske glad ut.. Men jag är såååååå aaaaaaaaaaarg!!!!!!!!! Dumma väder :( Jag har tagit ledigt från jobb idag för att städa det sista och styla lite inför fotograferingen. SÅ ÄR DET SÄMST VÄDER!!! Blir så lack. Det har ju varit fint hur länge som helst, så jäkla typiskt.. Håll tummarna för oss att bilderna ändå blir bra och att lite ljus kommer fram! :( 

my sweet colleagues

Igår var det min sista dag på Cubus i Malmö City.. ÅÅÅÅH det gör ont i hjärtat!! I 3 år har jag varit där. Jag har fått lära känna så underbara människor, lärt mig massor, vuxit som person och framförallt fått mig en karriär som jag vet att jag kommer fortsätta hålla på med i framtiden. Tack till alla fina kollegor som trott på mig som dekoratör, peppat mig till att ta steget. Ni kommer alla att ha en stor plats hos mig ♥ Tack för dessa åren!
 
Lina, min älskade Lina ♥ Jag kommer aldrig någonsin att få en bättre chef än dig! Våra måndagar, låtsasbråk och sjuka humor. Du har lärt mig allt jag kan och det är tack vare dig jag fått chansen att gå vidare. Jag hoppas du inser vilken förebild du är för mig! Bäst är du, LOVE YOU ♥