questions and answers

Asså Sandy!! fyran vad fint ni har det. kom och inred min studentlya i jönköping haha :) du har allt en känsla för detta med inredning! sjukt imponerad hihi :)
Haha söte!! Klart jag kommer direkt, jag är dyr dock ;) Haha nä, så glad jag blir ♥
 
En 3a!! Vankas det tillökning snart? ;P
HA. HA. Nädu det vankas walk-in-closet/kontor/gästrum (lutar mest åt walk-in-closet) hehe! Det är i det stadiet vi är i ;) Bara så ni vet så handlar lägenhetsköp/renoveringar om pengar för oss! Att tillslut tjäna ihop bra med pengar för att en dag kunna bygga vårt drömhus (och då förmodligen stanna där ett tag) Och självklart är detta vårt gemensamma intresse, vilket gör det ännu roligare :) 
 
Tjena!! Älskar din inredning! Fortsätt de du gör!! Länka gärna där du köper saker ifrån! Vart har du köpt krukan längst mot vänster? Älskar den och blomman!! :)
Tack du!! Jag älskar att lägga upp bilder på inredning så det är roligt att andra också uppskattar det :) Jag minns inte var jag köpt blomman faktsikt.. Kan ha fått den av svärmor? Och krukan fick vi av mormor och morfar när vi flyttade in i lägenheten (jag har haft den ute på balkongen tidigare) 
 
Hej! Du har så fina saker i din lägenhet. Kan du tipsa om några hemsidor där man kan beställa inredning ifrån? :) taaack
Jag gillar mest att gå i butikerna och "känna och klämma" men oftast hittar jag det på hemsidorna först. HM-HOME är min absoluta favorit (om de någon gång öppnar i Malmö skulle jag att gråta av lycka) Tycker om att blanda inredningen, lite från butik och lite från hemsidorna.
Här är iallafall några favoriter:
→HM-HOME←
→ÅHLENS←
→GRANIT←
→ELLOS←
→LAGERHAUS←
→BOLIGHETER←
→OLSSONGERTHEL←
→ZBH←
→ILVA←
→RUM21←

new nikes

Glömt att visa mina nya skor jag beställt från →ZALANDO←
 
Ett par hel-svarta och enkla skor att ha på jobbet. Jag springer ju fram och tillbaka dagarna i ända! 
 
Och ett par nya till gymmet! Man kan ju inte ha piggelingröna skor på vintern heller ;) 

some daily pictures

Jag och Marius kollade på MIF, det gick inget vidare för dem men det var ändå roligt att se! Lyssnade på pappas band i pauserna.
 
Mina onsdags/torsdags mornar ser numera ut såhär, har bara pendlat två dagar men än så länge är det mysigt (iallafall på morgonen)
 
Dockorna i Hyllinge har varit med ett bra tag om man säger så! Haha jag och Emma höll på att dö av skratt när vi bytte om på henne...
Det ser ut som hon sitter på toa.. Och kolla nacken... ÅH. MAJ. GADD