happy friday girl

Jag vill önska er en trevlig helg! Ska spendera min fredagkväll här hemma själv med lite städning, vin och musik. Inte dåligt det. Jag är för övrigt så himla lycklig nu!! Jag har nämligen fått en ny tjänst på jobbet. DEKORATÖR I MALMÖ CITY HERE I FUCKING COME!! :D :D :D

st.tropez bronzing mousse

Jag MÅSTE tipsa om denna brun utan sol! Tycker att jag har testat det mesta inom detta område men det har aldrig blivit så bra som jag velat. Doves har funkat okej men är man minsta lilla slarvig så ser det förjäkligt ut :P Läste om ST. Tropez som fått höga poäng och jag var tvungen att testa. Den funkar svinbra! Denna är i mousse form och ger färg direkt så att man kan se var man missat. Appliceringshandsken är riktigt bra! Lägg en liten klick på handsken och "dra" sedan nätt och jämnt ner moussen på området du vill få färg på. Moussen köpte jag på Kicks (finns även på Åhlens) de har 25% rabatt på alla solprodukter så jag slog till ;) I vanliga fall ligger den på 299:- LÄTT värt pengarna! Handsken kostar ca 40:- Så himla bra ♥
 
Tips för att få så jämn färg som möjligt:
 
Steg 1. Skrubba. Hela kroppen ordentligt med skrubbvante och gärna med någon peelingprodukt. Eftersom Brun utan sol färgar det yttersta lagret på huden så är det viktigt att få bort smuts och döda hudceller. Skrubba med cirkulerande rörelser och se till att din kropp är helt torr efteråt.
 

Steg 2. ÅterfuktaSmörj in torra partier med en fuktcreme. Brun utan sol absorberas mer på torra fläckar så var extra noggrann med att återfukta knän, armbågar och knogar innan du börjar. Låt din lotion sjunka in ordentligt.   

my weekend

I fredags var jag och Nathalie på Lilla Torg och drack vin på Viktors, sedan mötte jag Malin på centralen. Vi tre gick sedan vidare till T.G.I och hade det trevligt. Det blev inte sent eftersom att jag skulle upp och jobba. I lördags jobbade jag till fem och sen var det födelsedagsfest för Mona, Rolig kväll men vänner! :) Igår åkte jag och Marius hem till svärmor i Löddeköpinge under dagen och solade. Sen på kvällen kom även hans mormor, morfar, Björn, Jessica, Alicia och Celine dit på middag. Väldigt bra helg!