just a tip

HAHAHAHA alltså.. Ett litet tips! Gå inte runt i lägenheten och rök på el-cigg samtidigt som du tänder ljusen.. Inte för att det kanske skulle kunna hända någon annan än just mig, men vilket fall som helst. DON´T (som ni ser så satte jag tändaren mot läppen..)

ystad saltsjöbad

I lördags efter jobb kom Marius och hämtade upp mig. Sedan körde vi till spat i Ystad. Vi spenderade dagen i vars en morgonrock och tofflor, åt räkmackor och drack vin. Resten av dagen/kvällen gick vi runt i spa-området och bada, basta och bara njöt! Åt middag vid nio (alltså det var det godaste jag ätit på länge!!!) På söndagen åt vi frukostbuffé (den var också goooood) och sedan hade vi bokat en "creek experience". Läs mer om det →HÄR← Jag kan verkligen rekomendera er att besöka YSB om ni får chansen, vi hade det hur mysigt som helst. Det bästa var absolut de varma utekällorna och maten, enligt mig iallafall :)

dear wednesday

Godmorgon! Eller förmiddag.. Jag är ledig idag, HALLELUJAH! Det var otroligt skönt att få sova ut :) Ska iväg och fixa mina naglar vid tolv och efter det ska jag få massage. Det är planerna so far. Haha kolla Sydney i fönsterkarmen!