L:a bruket gift

Titta så fin liten present jag fick av tjejerna i lördags! Det är ju de små detaljerna som gör det ;) För tillfället sitter jag på bussen till Emporia, jobb från 10-20. Skulle egentligen vara ledig idag men om mina nära och kära ska få några julklappar i år får man se till att jobba :P

a fun weekend

(ja jag ser helt sjuk ut på bilderna.. haha) Jag har haft en himla rolig helg! I lördags kom mina kollegor hem till mig för att äta middag (och se på lägenheten hehe) Vi gjorde oss sedan ordning för maskerad på Wonk. Jag var ju där förra året också, det är verkligen svinroligt! Kom hem sent och mådde sådär dagen efter... Men det var det så värt ;) Tack mina älsklingar!
Idag skulle jag egentligen vara ledig, men Elena är sjuk så jag fick hoppa in och jobba :) Men det var bara mysigt att vara inne på jobbet en stormig dag som denna.

cosiness, yes it´s fall

Kuddfodral i Zebramönster från Society6
Ljuslykta från Åhlens
 
Lite nytt till lägenheten! Åh vad jag älskar ALLT som har med hösten att göra, eller ja minus regnet.. och att det blir kallt.. Men annars! ;) Idag har jag jobbat på Emporia, en kort dag dock. Slutade vid tre och kom hem vid halv fem, man hittar ju förfan inte ut därifrån.. haha eller är det bara jag? Är hemma själv för tillfället, ska ta en lång dusch och sedan baka in mig i en filt i soffan med tända ljus. MYYSEEET!