my 2012 resumé

Januari: Började det nya året i Thailand, var där med Marius familj i två veckor. Thailand i mitt hjärta! Jag blev brunett i slutet av Januari för femhundrasjuttiotolfte gången. Emma och jag var duktiga i början av året, haha alltid samma sak!
 
Februari: Jag och Marius tog en liten tripp till Danmark, firade vår två-års dag lite tidigare och hade det riktigt mysigt. Tatuerade in min pappas, mammas och lillebrors födelseår i romerska siffror. Är så glad för den tatueringen. Behöver dock fylla i den, och fy satan vad ont det gjorde på revbenen. I Februari började jag även på mitt älskade Cubus. Jobbade hur mycket som helst, vi öppnade butiken i slutet av månaden.
 
Mars: Jag hade en fjärilsperiod under heeela Mars.. haha! Firade min pappas födelsedag den 12e. Åt väldigt ofta på Vapiano och fastnade för min favorit Salami e ricotta con rucola. I Mars var det mycket jobb!
 
April: Åkte till Äspinge och fick för första gången träffa Marius faster som annars bor i Norge. Jag, Emma och Anna hjälpte till på ett bröllop, Det var för tillfället det sista jag ville göra. Hjälpa en människa som precis valt bort mig ur sitt liv.. Men erfarenhet vill jag alltid ha. Firade Marius födelsedag i April. Denna månaden var min värsta på länge, men utav något ont så kommer det alltid något gott. Jag hittade tillbaka till min kreativa sida igen.
 
Maj: Jag och pappa flyttade till nya lägenheten, denna bilden påminnde mig om att jag måste visa en före/efter bild på köket! Mina flickor på jobb åt god middag hemma hos Elin. Jag skaffade instagram, och har varit beroende sedan dess.. Jag vann min snygga lampa, så jävla sjukt!! Min drömlampa :)
 
Juni: Firade massa studenter, det roligaste med sommrar :) Åkte på en roadtripp till Ullared med Emma och Emelie. Blev blond IGEN, haha! Firade midsommar hos Tobias med finaste vänner! ♥
 
Juli: Bästa månaden på hela året!!! Fick en överraskningsresa till Barcelona av min älskling. Han hade planerat och fixat så jag fick ledigt några dagar från jobb, bäst i hela världen! Vi hade en underbar resa. Solade mycket på min fina balkong. Firade min 20-års dag på Koi med både familj och vänner.
 
Augusti: Nu var det ombre som gällde!! Att jag inte gjorde det tidigare? Denna färgen är den som jag har trivts bäst i. Jenny hade en avskedsfest, efter det åkte hon till Barcelona. Många myskvällar på balkongen med Emma och vin. Gjorde en tavla till henne när hon fyllde år.
 
September: Fick hem min snygga stövlar, ett riktigt bra köp. Som jag använt dom! Hade en inredningsperiod då jag skulle byta ut allt till mer höstigt. Målade en ny tavla. En fin bild jag tog en tidig höstmorgon. Var och kollade på Emil när han fajtades.
 
October: Kreativ månad.. Gjorde ett mobilskal. Jag och Marius åt middag hemma hos hans mormor och morfar, så mysigt. The Hillz öppnade sin butik, mina tavlor fick vara med på utställning!
 
November: Maskeradfest på Wonk med vänner! Marius och jag köpte vår lägenhet, åååh lycka!
Middag på Vapiano med världens bästa kollegor. Firade Vasana på Occo, så himla goda drinkar där.
 
December: Mina vanliga naglar fick sig en makeover. Härligt med snö, tycker att det är så vackert. Firade julafton hos mammi med pappa och Marius, mysig och bra jul!
Publicerat i ALLMÄNT