bags

Från Topshop, i want! ♥

update, my weekend

I fredes stack jag in till malmö för att åka till ikea med mammi, vi åkte sedan till xxxlutz (jag tycker namnet låter som en porrsida??) hahaha iallafall.. har inte varit där innan, men det var väl helt okej. Jag tyckte att möblerna var ganska fula och överdrivna (lite babbe stil) Men jag gilla småprylarna! Köpte bland annat en smyckeshand :)
På kvällen åkte jag och Marius till Barsebäck för att fira hans morbror Björn, alltid lika mysigt med den familijen!
På lördagen åkte jag och mamma in till Lutz igen för att hon skulle lämna tillbaka en matta, sen var vi och hälsade på mammas och peters kompisar. När jag kom hem igen så käka jag och gjorde mig iordning för att åka tillbaka lödde igen, gick hem till Jessica. Vi var ett par tjejer som babbla ihjäl oss och hade trevligt ;) Nannade hos marius.
Jessica har allt för många snygga skor!
I Söndes gjorde jag inte så mycket vi tog det mest lugnt :) Oliver fixa min data bla. Pappa kom till lödde vid fyra tiden och då övningskörde jag hem. Sen gjorde vi egen pizza och jag pillade på datorn hela kvällen.
Marius tvätta fönsterna.. blev det bra? nä. HAHAHA du är snygg iallafall ;) ♥

i am alive

Heeeej! Har inte skrivit på fyra hela dagar... Min dator fick virus så Oliver (Marius lillebror) har hjälpt mig att få bort allt och rensat hela datorn. Nu funkar den bra men det tar tid att komma igång eftersom att jag måste instalera om alla program.. Datorn ska hem en sväng till oliver igen för att fixas, men nu får jag väl uppdatera er lite?