THE DREAM JACKET


De snyggaste jackorna i höst och allas "most wanted"... Jag har råd med "Kenzas jacka" längst nere till vänster, men jag lägger hellre pengar på annat :S har en skinnjacka, en kappa och pälsväst hemma.. behöver inte ännu en jacka. Sparar hellre till en vinterjacka. (vet att man kan ha aviator jackan på vintern) Men inte om den inte är fodrad.. Synd att de ska vara så dyra!

Så istället för att slösa.. ?

A LOOONG DAY


Idag ringde min väckarklocka 5:00 härligt! Stack iväg och hjälpte till att inventera i en matbutik :) Det var ganska långtråkigt men allt gick bra. Började skolan kl 11. Och sedan slutade jag kl 17 :( Har bara vatt hemma och fixat massa saker, har även pluggat :P Är helt slut och ska lägga mig i tid ikväll.. Just nu ska jag ta och göra det som bilden visar. Haj!

MONDAY


En bild från när jag och päris var på stranden! Det blir kallare och kallare för varje dag som går.. :( Nu när hösten närmar sig så bytar jag banner som jag gör när årstiderna ändras ;) Ska se om jag kan hitta på något snyggt!
Anyway. Idag slutade jag kl 15:00 och sedan dess har jag inte gjort mycket :P Ska plugga lite ikväll och lägga mig tidigt, för imorgon ska jag göra en inventering kl 06:15 :O hörs sen ♥