IM IN LOVE WITH SHOESoh la la :D har så fucking mycket att göra denna veckan. massa inlämningar, redovisning, hitta festlokal och en massa annat. sitter just nu och fixar klart min mobil på photoshop (fick i läxa att designa en mobil) efter att den e klar ska jag skriva historiauppsats.. wie! ska nog ta en glögg och vila lite först! <3

THATS JUST MEgammal bild på mig och pappa! haha jag ler så konstigt men det e bara för att jag precis hade fått tandställningen..

1: jag har jätte svårt för att gråta.. dock under "veckan" så kan jag gråta för minsta lilla sak, dåliga serier på tv :P men annars har jag svårt för det. ibland försöker jag pressa fram tårar HAHA men det går bara inte :P e jag för positiv för att gråta?

2: jag har nog aldrig varit riktigt kär, har såklart haft mina förälskelser.. men ingen speciell som jag har varit hopplöst förälskad i. haha sorgligt förfan!

3: jag faller för killar som ser speciella ut.. de behöver inte vara min "typ" för att jag ska bli intresserad. om de är roliga, lätta och snacka med och utstrålar självsäkerhet. då faller jag!

tre saker som ni förmodligen inte visste om mig ;)

THE BOYS IN MY LIFEskrev precis världens inlägg om killarna i mitt liv.. skrev självklart inga namn. men sen kom jag på mig själv.. va fan bryr jag mig för? det gör jag inte ens.. så varför ens besvära mig själv genom att skriva om dem? det är dags att sluta tänka på vad som kunde hänt. det är framtiden som gäller!

nu släpper vi detta! har vatt ute med pappi heeeela dagen och kollat på fem lägenheter! lagt bud på den första och den sista :) får se hur det går nu. börjar bli kris :P ska helt vara ute den 21 dec!! aja, nu ska jag ta och käka och sedan ut med pappa och mysa i stan. love S